Winkelwagen
0

Kunststof bordessen

Kunststof bordessen: sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en veilig (stroef en uitstekende antislip eigenschappen)!

Kunststofroosters.nl levert zowel de kunststof roosters, de kunststof traptreden alsmede alle bevestigingsmaterialen voor productie van uw kunststof bordessen.

De voordelen van kunststof bordessen

Kunststof bordessen worden veel toegepast in waterrijke en corrosieve industriële omgevingen. Gebruik van kunststof bordessen heeft veel voordelen heeft t.o.v. traditionele materialen als staal en hout. Kunststof is sterk, corrosiebestendigheid, licht in gewicht en de kunststof roosters, die voor de bordessen en traptreden worden gebruikt zijn veilig: het ruwe oppervlak is stroef en heeft uitstekende antislip eigenschappen. Kunststof roosters en kunststof traptreden hebben tevens een lange levensduur. 

Kunststof traptreden en bordestrappen

Een bordes of tussenbordes is een platform dat wordt onderbroken door een trap. Op het (tussen)bordes kan de trap ook eventueel van richting veranderen. De bordestrap is een trap die wordt onderbroken door 1 of meerdere bordessen. Bordestrappen worden meestal voorzien van speciale kunststof traptreden. Kunststof traptreden zijn namelijk zeer stroef zijn en beschikken over uitstekende anti-slip eigenschappen, veilig dus!

Kunststof bordessen en bordestrappen: sterk, duurzaam, onderhoudsvrij en veilig!

Maatwerk kunststof bordessen

Op zoek naar maatwerk kunststof bordessen? FlexxCon is dé specialist op gebied van GVK producten. FlexxCon levert een compleet pakket Glasvezel Versterkte Kunststof producten en maatwerk GVK constructies. Informeer naar de mogelijkheden. Kunststofroosters.nl is onderdeel van FlexxCon.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?  
Bel ons op 033 455 66 96 of Neem contact op